Elito sosyskos


- Paprika
- Soja, mėsa (arba vištienos)
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai
- Pienas
Turimą mėsytę supjaustome gabaliukais, kvadračiukais ir apkepiname arba apvardame, pasūdome, pabarstome prieskonių, tada imame bambukinį ar kokį tai medinį iešmelį ir ant jo sumauname mėgstamus produktus:
Mėsytės kubelius, česnakėlio griežinelį, sūrio griežinėlį, paprikos, ir vėl mėsytės ir vėl sūrio ir tt.:) Kei mėgstate galite įdėti raugintų agurkėlių, kukurūzų - irgi puikiai tiks.
Tada mušame du kiaušinius, beriame tris šaukstus miltų, viska išplakame, įberiame šiek tiek druskytės ir mirkome vėrinukus į kiaušinių plakinį, po to į dziūvesėlius ir taip kokius du kartus. Tada įkaitiname keptuvę ar puodą su taukais ir apkepame! Baigus kepti ištraukiame iešmelį, o jei norima galite ir palikti! Puikiai tinka su įvairiausiais padažais, svečių stalui ar iškylai į gamtą!
Skanaus!
2010-09-22 01:01

2010-05-15 15:37

2010-03-22 19:03


2010-03-15 13:43

2010-09-24 20:05
man laaaabai skaniai gavos, liux receptelis