Eklerai su varškės kremu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 140 gramų
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinėlė, 100 mililitrų
- Varškė, 340 gramų
- Druska
- Sviestas, arba margarinas, 120 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Į puodą supilti vandenį, sudėti sviestą, žiupsnelį druskos, cukrų ir užvirinti.
Užvirus sumažinti ugnį, maišant suberti miltus ir maišyti, kol gausis vientisa masė.
Tuomet nukelti nuo ugnies ir leisti 3-5 min. atvėsti.
Pravėsus sudėti po vieną kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštą tešlą sudėti į konditerinį švirkštą ir suformuoti ant aliejumi pateptos skardos nedidelius pyragaičius. Pyragaičius formuoti toliau vieną nuo kito, nes kepant jie išsipūs.
Kepti apie 10 min. 200 laipsnių temperatūroje ir tuomet dar apie 10 min. sumažinus temperatūrą iki 180 laipsnių.
Varškės kremui gerai sutrinti varškę ir sumaišyti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi bei grietinėle.
Paruoštą kremą patiekti prie eklerų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-20 07:46
Kiek vandens????
2015-11-20 07:29
Ar gali būti, kad vandens tik šaukštas?
2014-11-28 22:39
Nesupratau vandens tik vienas saukstas
2013-12-26 16:21
as tai supratau kad krema reikia deti I vidu ,bet kaip tai padaryti?
2015-12-30 16:04