Eklerai su varškės kremu

Eklerai su varškės kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 140 gramų
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 100 mililitrų
  • Varškė, 340 gramų
  • Druska
  • Sviestas, arba margarinas, 120 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Į puodą supilti vandenį, sudėti sviestą, žiupsnelį druskos, cukrų ir užvirinti.
Užvirus sumažinti ugnį, maišant suberti miltus ir maišyti, kol gausis vientisa masė.
Tuomet nukelti nuo ugnies ir leisti 3-5 min. atvėsti.
Pravėsus sudėti po vieną kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštą tešlą sudėti į konditerinį švirkštą ir suformuoti ant aliejumi pateptos skardos nedidelius pyragaičius. Pyragaičius formuoti toliau vieną nuo kito, nes kepant jie išsipūs.
Kepti apie 10 min. 200 laipsnių temperatūroje ir tuomet dar apie 10 min. sumažinus temperatūrą iki 180 laipsnių.
Varškės kremui gerai sutrinti varškę ir sumaišyti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi bei grietinėle.
Paruoštą kremą patiekti prie eklerų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irena
2015-12-30 16:04
Niekaip nesuprantu kiek reikia vandens. Cia kzkokia nesamone 1 valgomas saukstas
Egle
2015-11-20 07:46
Kiek vandens????
Renata
2015-11-20 07:29
Ar gali būti, kad vandens tik šaukštas?
Rima
2014-11-28 22:39
Nesupratau vandens tik vienas saukstas
db
2013-12-26 16:21
as tai supratau kad krema reikia deti I vidu ,bet kaip tai padaryti?