Eklerai su šokoladiniu įdaru

Eklerai su šokoladiniu įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 120 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 80 gramų
  • Vanduo, 150 mililitrų
  • Kremas, šokoladinis, , 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį užvirti kartu su sviestu, kai virs, nukelti nuo ugnies, greitai įmaišyti miltus ir grąžinti ant ugnies bei pavirti, kol tešla sušoks į gabalą. Atvėsinti.

  2. Atvėsus sumušti kiaušinius, tešlą sukrėsti į konditerinį švirkštą ir išspausti norimo dydžio sausainiukus ant kepimo popieriaus.

  3. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie 30 min.

  4. Tuo tarpu išplakti grietinėlę iki standumo, įmaišyti nutelą.

  5. Atvėsusius eklerus įdaryti paruoštu kremu.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą