Eklerai su šokoladiniu įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 120 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Sviestas, 80 gramų
- Vanduo, 150 mililitrų
- Kremas, šokoladinis, , 3 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Vandenį užvirti kartu su sviestu, kai virs, nukelti nuo ugnies, greitai įmaišyti miltus ir grąžinti ant ugnies bei pavirti, kol tešla sušoks į gabalą. Atvėsinti.
Atvėsus sumušti kiaušinius, tešlą sukrėsti į konditerinį švirkštą ir išspausti norimo dydžio sausainiukus ant kepimo popieriaus.
Kepti 180°C temp. orkaitėje apie 30 min.
Tuo tarpu išplakti grietinėlę iki standumo, įmaišyti nutelą.
Atvėsusius eklerus įdaryti paruoštu kremu.
» Rašyti komentarą