Eglutė kvepianti imbierais

Eglutė kvepianti imbierais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukraus pudra, glaistui, 150 gramų
  • Cukrus, 140 gramų
  • Gvazdikėliai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Margarinas, 120 gramų
  • Medus, 130 gramų
  • Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, baltymas, glaistui, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 360 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pabarstukai, glaistui
Gaminimo instrukcija:

Ištirpinti margariną, supilti medų, cukrų ir viską gerai išmaišyti, kol neliks cukraus kristaliukų. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, prieskonius ir viską gerai išminkyti. Tešlą iškočioti ir formuoti žvaigždeles nuo didesnio iki mažesnio. Kepti 200°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
Atvėsusius tepti paruoštu glaistu ir apibarstyti spalvotais pabarstukais. Vieną prie kitos sulipdyti papuoštas detales tuo pačiu glaistu.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Emilija
2012-12-18 16:39
Labai skanei atrodo?! arselis: