Eglutė kvepianti imbierais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Cukraus pudra, glaistui, 150 gramų
- Cukrus, 140 gramų
- Gvazdikėliai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Margarinas, 120 gramų
- Medus, 130 gramų
- Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, baltymas, glaistui, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 360 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pabarstukai, glaistui
Gaminimo instrukcija:
Ištirpinti margariną, supilti medų, cukrų ir viską gerai išmaišyti, kol neliks cukraus kristaliukų. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, prieskonius ir viską gerai išminkyti. Tešlą iškočioti ir formuoti žvaigždeles nuo didesnio iki mažesnio. Kepti 200°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
Atvėsusius tepti paruoštu glaistu ir apibarstyti spalvotais pabarstukais. Vieną prie kitos sulipdyti papuoštas detales tuo pačiu glaistu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-12-18 16:39