Dzūkiški kukulaičiai „Diena - naktis“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 200 gramų
- Bulvės, žalios, tarkuotos, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautienos faršas, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 100 mililitrų
- Sviestas, 25 gramai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Svoguną susmulkinkite ir pakepinkite svieste.
Kiaušinį išplakite.
Jautieną sumaišykite su pakepintu svogūnu, gardinkite prieskoniais ir pasūdykite.
Lipdykite kukulaičius, juos vilgykite plaktame kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Pagamintus kukulaičius dėkite į karštą aliejų ir virkite tol, kol gražiai apskrus.
Žalių bulvių tarkius nuspauskite.
Virtas bulves sumalkite ir sumaišykite su tarkiais, berkite miltų ir pasūdykite.
Formuokite mažus kukulaičius ir virkite pasūdytame vandenyje.
Kad neatauštų, vienus ar kitus kukulaičius laikykite karštoje orkaitėje.
Patiekite šiltus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-09 21:54
Idomu, reiks pabandyti 

2010-07-09 12:37


2011-01-29 16:38