Džemas moliūgo dubenyje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukrus, Uogienių, 1 kilogramas
- Moliūgai, vidutinis, 1 vienetas
- Obuoliai, saldžiarūgščiai, 1 kilogramas
- Slyvos, geltonos, be kaulų, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Moliūgą perpjauti pusiau. Išskobti 500 g.moliūgo masės, ją ir vaisius smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens ir virti apie 10 min. vis maišant. Supilti uogienių cukrų ir cinamoną. Virti maišant dar apie 15 min. Kol verda, pasiruošti moliūginį dubenį. Palaukti, kol džemas atvės ir supilti į tą indą. Papuošti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-12 13:40
Tam kartui 3kg džemo? Per kiek laiko reikia suvalgyti, kad tas moliūginis indas nesugestų? Žinoma, tokio džemo nesiruošiu žiemą gaminti, dėmesį patraukė keistas sumanymas pasiūlyti kalėdoms.
2011-01-11 11:57
Būtent! Šiaip verdu su persikais, bet žiemą yra tik atvežtinių slyvų. šis patiekalas gi tik ,,tam kartui'
#039;, tai daug nereikia. 


2011-01-11 00:00
Gražiai patiekta, bet per kalėdas virti slyvas? 

2011-01-12 13:50