Dvispalvis vyniotinis su braškėmis

Dvispalvis vyniotinis su braškėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kakava, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Vanduo, verdantis, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 400 gramų
  • Varškė, 250 gramų
  • Braškės
  • Aliejus, augalinis, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol gaunasi balta masė.
Atskirame dubenyje šluotele išmaišome miltus su kepimo milteliais ir įmaišome į kiaušinių masę.
Galiausiai į tešlą įmaišome vandenį bei aliejų.
Pusę tešlos atskiriame ir sumaišome su kakava.
Supilame abi tešlos mases ruoželiais į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepame apie 10-12 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą blyną uždengiame sudrėkintu rankšluostėliu, apverčiame, nuimame kepimo popierių ir paliekame atvėsti.
Braškes nuplauname ir supjaustome mežesniais gabaliukais.
Varškę pertriname ir sumaišome su grietinėle bei cukraus pudra.
Į gautą masę įmaišome braškių gabalėlius ir šia mase aptepame atvėsusį biskvitinį blyną.
Viską suvyniojame į ritinį ir padedame į šaldytuvą.
Sustingus supjaustome riekelėmis ir mėgaujamės.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Akvilė
» Rašyti komentarą