Dvispalvis vyniotinis su braškėmis


- Cukraus pudra
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Vanduo, verdantis, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 400 gramų
- Varškė, 250 gramų
- Braškės
- Aliejus, augalinis, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol gaunasi balta masė.
Atskirame dubenyje šluotele išmaišome miltus su kepimo milteliais ir įmaišome į kiaušinių masę.
Galiausiai į tešlą įmaišome vandenį bei aliejų.
Pusę tešlos atskiriame ir sumaišome su kakava.
Supilame abi tešlos mases ruoželiais į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepame apie 10-12 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą blyną uždengiame sudrėkintu rankšluostėliu, apverčiame, nuimame kepimo popierių ir paliekame atvėsti.
Braškes nuplauname ir supjaustome mežesniais gabaliukais.
Varškę pertriname ir sumaišome su grietinėle bei cukraus pudra.
Į gautą masę įmaišome braškių gabalėlius ir šia mase aptepame atvėsusį biskvitinį blyną.
Viską suvyniojame į ritinį ir padedame į šaldytuvą.
Sustingus supjaustome riekelėmis ir mėgaujamės.
Skanaus.