Dvispalvis keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 250 gramų
- Kakava, 2.5 valgomojo šaukšto
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Soda, nugesinta, 1 arbatinis šaukštelis
- Likeris, kiaušininis, 100 mililitrų
- Druska
- Aliejus, 80 mililitrų
- Vanilinis cukrus, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
Supyliau likerį, aliejų, sodą ir dar kartą viską išplakiau.
Kvietinius miltus sumaišiau su vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišiau į kiaušinių plakinį.
Pusę tešlos supyliau į kitą indelį, pridėjau kakavos ir gerai išmaišiau.
Šviesią tešla supyliau į kepimo formą. Ant viršaus, ties viduriu užpyliau tamsiąją tešlą su kakava.
Su mediniu pagaliuku pamaišiau, kad tamsi tešla nusėstų iki dugno.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-09 12:43