Dvispalviai keksiukai su šokoladiniu glaistu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Cukrus, glazūrai, 3 valgomieji šaukštai
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Kakava, glazūrai, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 230 gramų
- Pienas, glazūrai, 3 valgomieji šaukštai
- Jogurtas, natūralus arba grietinė, 200 mililitrų
- Sviestas, 100 gramų
- Sviestas, glazūrai, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Minkštą sviestą išsukame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmušame ir išplakame kiaušinius.
Jogurtą ar grietinę (30 proc. riebumo).
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.
Tešlą padaliname į du indus. Į vieną iš jų įmaišome kakavą.
Į kepimo formeles (6 vienetų) dedame po 1-2 šaukštus kakavinės tešlos, ant viršaus šviežios, vėl tamsios tešlos. Ant viršus sudedame likusią šviesią tešlą.
Kepame 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Puodelyje ištirpinkite sviestą, įmaišykite cukrų, pieną ir kakavą.
Virkite apie 1 minutę.
Iškepusių keksiukų viršų aptepkite pasigaminta glazūra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-12 11:46
labai neskanus
2014-07-12 11:45
tikra nesamone
2014-07-10 18:45
Super, jau 4 karta per sia savaite kepu
))

2014-06-30 13:40
Šeimininke, tu gal gaminti nemoki, aa? Man labai skaniai gavosi. Ir jau kokius 5 kartus kepiau pagal šį receptą.
2014-08-23 18:59