Dvisluoksnis obuolių pyragas su riešutais

Dvisluoksnis obuolių pyragas su riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, baltasis, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, rudasis, 2 stiklinės
  • Lazdyno riešutai, smulkinti, 0.5 stiklinės
  • Margarinas, 1 stiklinė
  • Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Obuoliai, nulupti, susmulkinti, 4 stiklinės
  • Vanilė, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite margariną 1,5 stiklinės miltų, avižinius dribsnius ir baltą cukrų.
Gauta mase išklokite kepimo skardos apačią.
Išplakite kiaušinius su ruduoju cukrumi bei vanile ir įmaišykite smulkintus obuolius bei riešutus.
Įmaišykite 1 stiklinę miltų, kepimo miltelius, druską ir prieskonius.
Gautą tešlą supilkite į tą pačią kepimo skardą.
Kepkite apie 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje, kol obuoliai taps aukso spalvos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aira
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Emilija
2013-08-07 11:26
Ir man tik 12 metu
Emilija
2013-08-07 11:24
Pasidariau.Rezultatas tiesiog neapsakomas. Tik iskepiau,jau pyrago nepamaciau XD Visiems taip patiko , kad tuctuojau suvalge.Dabar seimyna praso ,kad kepciau ji visada,aiku reikia siek tiek produktuna bet skonis tai.... ir sakyciau greitai paruosiamas. Aciu labai Airai uz toki saunu pateikta recepta ! oku:
LUKAS
2012-08-08 11:35
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttewwettweettwetwewt