Dvisluoksnis obuolių pyragas su riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, baltasis, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, rudasis, 2 stiklinės
- Lazdyno riešutai, smulkinti, 0.5 stiklinės
- Margarinas, 1 stiklinė
- Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Obuoliai, nulupti, susmulkinti, 4 stiklinės
- Vanilė, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite margariną 1,5 stiklinės miltų, avižinius dribsnius ir baltą cukrų.
Gauta mase išklokite kepimo skardos apačią.
Išplakite kiaušinius su ruduoju cukrumi bei vanile ir įmaišykite smulkintus obuolius bei riešutus.
Įmaišykite 1 stiklinę miltų, kepimo miltelius, druską ir prieskonius.
Gautą tešlą supilkite į tą pačią kepimo skardą.
Kepkite apie 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje, kol obuoliai taps aukso spalvos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-07 11:24
Pasidariau.Rezultatas tiesiog neapsakomas. Tik iskepiau,jau pyrago nepamaciau XD Visiems taip patiko , kad tuctuojau suvalge.Dabar seimyna praso ,kad kepciau ji visada,aiku reikia siek tiek produktuna bet skonis tai....
ir sakyciau greitai paruosiamas. Aciu labai Airai uz toki saunu pateikta recepta !
oku:






2012-08-08 11:35















2013-08-07 11:26