Dvigubas keksas

Dvigubas keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 150 gramų
  • Margarinas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 25 gramai
  • Vaisiai, įvairūs smulkinti, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Supilam į puodą 150 g. cukraus ir pora šaukštų vandens, užverdame. Suberiame smulkintus vaisus ir verdame 15 min. kiaušinius išplakam su likusiu cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusė stiklinės sirupo nuo virtų vaisių ir viską išmaišome. Į kepimo indą įpilam pusė tešlos ir dedam kepti į orkaitę 5 minutėms. Iškeptą subadome šakute ir apšlakstome likusiu sirupu. Į antrąją tešlos dalį imaišome vaisius. Supilame ant pirmos tešlos dalies ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 20 min. Skanaus

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-02-20 13:16
visai nieko atrodo **
sandra
2009-12-11 08:12
gi viskas parasyta, visi kiekiai, jei gu jum nerodo, vadinasi jusu narsykle pilnai neuzkrauna, junkites per kita narsykle
vaida
2009-12-10 19:36
O kiek tos grietines ir margarino det?
sandra
2009-11-25 12:04
obuoliai, melionai, apelsinai, persimonai, ananasas taip pat tinka
Greta
2009-11-24 23:29
kokius galima mazdaug deti vaisius? ;}
Ruosiuosi brangiausiam sita pyraga iskepti.