Dvigubas keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Margarinas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 25 gramai
- Vaisiai, įvairūs smulkinti, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Supilam į puodą 150 g. cukraus ir pora šaukštų vandens, užverdame. Suberiame smulkintus vaisus ir verdame 15 min. kiaušinius išplakam su likusiu cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusė stiklinės sirupo nuo virtų vaisių ir viską išmaišome. Į kepimo indą įpilam pusė tešlos ir dedam kepti į orkaitę 5 minutėms. Iškeptą subadome šakute ir apšlakstome likusiu sirupu. Į antrąją tešlos dalį imaišome vaisius. Supilame ant pirmos tešlos dalies ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 20 min. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-11 08:12
gi viskas parasyta, visi kiekiai, jei gu jum nerodo, vadinasi jusu narsykle pilnai neuzkrauna, junkites per kita narsykle 

2009-12-10 19:36
O kiek tos grietines ir margarino det?
2009-11-25 12:04
obuoliai, melionai, apelsinai, persimonai, ananasas taip pat tinka
2009-11-24 23:29
kokius galima mazdaug deti vaisius? ;}
Ruosiuosi brangiausiam sita pyraga iskepti.

Ruosiuosi brangiausiam sita pyraga iskepti.


2010-02-20 13:16