Dviejų sluoksnių obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Margarinas, arba sviestas, 100 gramų
- Obuoliai, dideli, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, + 2 kupini šaukštai, 0.5 stiklinės
- Druska, 0.2 arbatinio šaukštelio
- Grietinė, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių temperatūros.
Kepimo skardą patepkite riebalais iš pabarstykite miltais.
1 kiaušinį išplakite su 2 šaukštais cukraus bei druska.
Tuomet supilkite ištirpintą margariną, suberkite su kepimo milteliais sumaišytą 0,5 stiklinės miltų ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą supilkite į kepimo skardą.
Obuolį nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į kepimo skardą ant tešlos.
Likusį kiaušinį suplakite su grietine, 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi bei
2 kupinais šaukštais miltų.
Kepkite apie 40-45 min.
Iškeptą pyragą perkelkite ant grotelių, kad atvėstų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-19 23:01
TAIGI-0.5 stiklines miltu sumaisytu su kep.milteliais
2013-09-19 18:19
o miltu visai nereikia i pati pirma sluoksni???? kazkaip neaisku..
2012-10-04 07:34
dar veisbandziau vakare pranesiu




2015-09-02 16:44