Dviejų sluoksnių obuolių pyragas

Dviejų sluoksnių obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Margarinas, arba sviestas, 100 gramų
  • Obuoliai, dideli, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, + 2 kupini šaukštai, 0.5 stiklinės
  • Druska, 0.2 arbatinio šaukštelio
  • Grietinė, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių temperatūros.
Kepimo skardą patepkite riebalais iš pabarstykite miltais.
1 kiaušinį išplakite su 2 šaukštais cukraus bei druska.
Tuomet supilkite ištirpintą margariną, suberkite su kepimo milteliais sumaišytą 0,5 stiklinės miltų ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą supilkite į kepimo skardą.
Obuolį nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į kepimo skardą ant tešlos.
Likusį kiaušinį suplakite su grietine, 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi bei
2 kupinais šaukštais miltų.
Kepkite apie 40-45 min.
Iškeptą pyragą perkelkite ant grotelių, kad atvėstų.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
,,,
2015-09-02 16:44
Superinis pyragas
aldona
2013-09-19 23:01
TAIGI-0.5 stiklines miltu sumaisytu su kep.milteliais
zara
2013-09-19 18:19
o miltu visai nereikia i pati pirma sluoksni???? kazkaip neaisku..
audra
2012-10-04 07:34
dar veisbandziau vakare pranesiu