Duona su razinomis, riešutais ir vaisiais „Pan Dulce“

Duona su razinomis, riešutais ir vaisiais „Pan Dulce“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, tarkuota, 0.5 vieneto
  • Apelsinai, žievelė, tarkuota, susicukravusi, 0.5 stiklinės
  • Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
  • Citrinos, žievelė, tarkuota, susicukravusi, 0.5 stiklinės
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 0.6 stiklinės
  • Migdolai, skaldyti
  • Kiaušiniai, + 1 trynys, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
  • Pienas, šiltas, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 120 gramų
  • Razinos, 1 stiklinė
  • Romas, 0.5 stiklinės
  • Mielės, sausos, 4 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Razinas, romą, 2 šaukštus vandens užvirinkite nedideliame inde, pavirinkite dar kelias minutes, tada nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
Apvirtas razinas nusausinkite.
Supilkite į dubenį šiltą pieną, 2 šaukštelius cukraus, mieles, viską sumaišykite ir palikite 5 min., kad suputotų.
Tuomet sudėkite 0,5 stiklinės miltų, išmaišykite, sudėkite 3 kiaušinius bei papildomai 1 trynį, citrinos ir apelsino žieveles (be cukraus), citrinos sultis, druską, likusį cukrų ir viską sumaišykite iki vientisos masės.
Tuomet sudėkite likusius miltus ir viską gerai išmaišykite.
Įmaišykite į tešlą sviestą (pasilikite šiek tiek kepimo indui patepti) ir plakite apie 5 min.
Sudėkite razinas, susicukravusias citrinos ir apelsino žieveles, riešutus ir gerai išmaišykite.
Gautą tešlą sudėkite į aliejumi pateptą indą ir palikite šiltai 3 val., kad pakiltų.
Tuomet tešlą sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą ir kepkite 2 val. 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą palikite atvėsti ir tuomet apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą