Duona su brynza ir alyvuogėmis

Duona su brynza ir alyvuogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, be kauliukų, 100 gramų
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Kvietiniai miltai, su sėlenomis, 200 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, šiltas, 200 mililitrų
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mielės, šviežios, 40 gramų
  • Sūris, brynza, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mieles sutrupinti ir ištirpinti šiltame vandenyje su cukrumi. Palaikyti 15 min.
Miltus sumaišyti, sudėti šakute sutrintą sūrį, supilti aliejų ir mieles.
Išminkyti. Padaryti iš tešlos kamuoliuką, apipurkšti vandeniu ir uždengti. Palaikyti šiltoje vietoje 1 val.
Tada iškočioti tešlą ir į ją įspausti rateliais supjaustytas alyvuoges. Susukti tešlą ir padėti ant aliejumi pateptos skardos. Sujungta tešlos vieta turi būti apačioje.
Palaikyti dar 30 min.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Receptą atsiuntė: Verutė
» Rašyti komentarą