Duona iš kvietinių miltų su avižiniais dribsniais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 5 stiklinės
- Sirupas, cukraus, 0.5 stiklinės
- Vanduo, 500 mililitrų
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, patepimui
- Mielės, šviežios, 50 gramų
- Avižiniai dribsniai, 110 gramų
Gaminimo instrukcija:
Dribsnius užpilti karštu vandeniu (0,5 l).
Mieles ištirpinti 75 g šilto vandens.
Kai dribsnių košelė atvės, supilti mieles, sudėti druską, sirupą ir miltus. Išmaišyti. Turi gautis lipni tešla.
Tešlą uždengti ir palikti 2,5 val.
Pamaišyti tešlą medine lopetėle ir supilti į 2 kvadratines formas, pateptas aliejumi.
Tada uždengti ir dar palaikyti 1 val.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 50-60 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-02 19:25
labai skani duonele-jau dabar ragauju ir dziaugiuosi 

2016-02-16 21:03