Duona „Focaccia“

Duona „Focaccia“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Margarinas, 50 gramų
  • Rozmarinas, šakelė, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Alyvuogių aliejus
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, košerinė
  • Mielės, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Viename dubenyje sumaišomi miltai bei druska.
Sudedamas margarinas, alyvuogių aliejus ir viskas išmaišoma.
Supilamos su pienu ir cukrumi sumaišytos mielės ir suminkoma vientisa tešla.
Tešla paliekama 45 min. pastovėti.
Po 45 min. tešla iškočiojame ant aliejumi patepto paviršiaus.
Suformuota duona aptepama alyvuogių aliejumi, pabarstoma košerine druska ir rozmarinu.
Taip paruošta duona paliekama 15 min. pastovėti ir tuomet kepama apie 35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą