Duona "Ežiukas"

Duona "Ežiukas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, kvietiniai, 400 gramų
  • Miltai, ruginiai, 200 gramų
  • Mielės, sausos, 11 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 380 mililitrų
  • Moliūgų sėklos
Gaminimo instrukcija:
  1. Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles. Programa - Super rapid (ypač greita).

  2. Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".

  3. Kepti. Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą