Duona "Ežiukas"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, kvietiniai, 400 gramų
- Miltai, ruginiai, 200 gramų
- Mielės, sausos, 11 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 380 mililitrų
- Moliūgų sėklos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles. Programa - Super rapid (ypač greita).
Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".
Kepti. Skanaus!
» Rašyti komentarą