Druskoje kepta išpjova

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos išpjova, 1 vienetas
- Druska, 200 gramų
- Kiaušinių baltymai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Česnako skiltelę sutrinti, berti pipirus, pilti kiaušinio baltymą. Išmaišyti. Šiuo mišiniu aptepti mėsą kulinariniu teptuku.
Druską paskirstyti tolygiu sluoksniu kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išpjovą volioti druskoje taip, kad kuo daugiau jos priliptų iš visų pusių, taip pat ir iš galų. Ant viršaus galima paberti likusios druskos. Palikti pusvalandžiui kambario temperatūroje.
Kepti iki 245 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
Palikti kepsnį pastovėti 15 minučių. Tuomet nuimti druskos plutelę ir pjaustyti.
» Rašyti komentarą