Druskoje kepta išpjova

Druskoje kepta išpjova
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova, 1 vienetas
  • Druska, 200 gramų
Aptepimui:
  • Kiaušinių baltymai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnako skiltelę sutrinti, berti pipirus, pilti kiaušinio baltymą. Išmaišyti. Šiuo mišiniu aptepti mėsą kulinariniu teptuku.

  2. Druską paskirstyti tolygiu sluoksniu kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išpjovą volioti druskoje taip, kad kuo daugiau jos priliptų iš visų pusių, taip pat ir iš galų. Ant viršaus galima paberti likusios druskos. Palikti pusvalandžiui kambario temperatūroje.

  3. Kepti iki 245 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.

  4. Palikti kepsnį pastovėti 15 minučių. Tuomet nuimti druskos plutelę ir pjaustyti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą