Dovilės čeburėkai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 350 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 galva
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Pipirai
- Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
- Vanduo, verdantis, 2.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Vandenį supilti į miltus (verdantis vanduo reikalingas tam, kad tešla nebūtų skysta ir minkšta). Palaukti kol atvės, o tuo tarpu paruošti faršą įdarui.
Faršo gaminimas: svogūnus smulkiai supjaustyti,sudėti, įdėti druskos, pipirų, grietinę ir viską išmaišyti. Aš naudojau vištienos faršą, bet gali būti ir kiauliena ar jautiena.
Tada išminkyti tešlą ir lėkštės pagalba padaryti apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo dėti faršo ir perlenkus, šakute užspausti kraštus.
Tada čeburėkus kepti karštame aliejuje ant mažos liepsnos, kol gražiai apskrus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-05-15 21:23
Cia greiciausias cebureku receptas. Tik uzpyliau tesla vandeniu ir lb mazai pakociojusi jau galejau kepti
Aisku, yra skirtumas kur ilgai daryta, kociota, tikra cebureku tesla ir kur si, bet kai tingisi ilgai gaminti, tai tikrai super. Pagaminome ir valgame po 20minuciu. O kepiau viena cebureka kol apskrudo is abieju pusiu. Dariau su vistienos idaru. Del aliejaus, tai tikrai reikia butinai ant ranksluoscio padeti, nes tikrai tokie riebaliukai truputi, geriau is ryto, zinoma, gaminti
) skanaus

Aisku, yra skirtumas kur ilgai daryta, kociota, tikra cebureku tesla ir kur si, bet kai tingisi ilgai gaminti, tai tikrai super. Pagaminome ir valgame po 20minuciu. O kepiau viena cebureka kol apskrudo is abieju pusiu. Dariau su vistienos idaru. Del aliejaus, tai tikrai reikia butinai ant ranksluoscio padeti, nes tikrai tokie riebaliukai truputi, geriau is ryto, zinoma, gaminti

2020-04-20 15:19
Labai prisigeria rieblų
2017-12-19 18:54
Tešla super. Labai lengvai kočiojasi ir skani. Tik man aliejaus prisigėrė.
2017-10-27 00:35
Darau ir labai gerai gaunasi, tešla minkšta ir šeimai tokie labai patinka.
2021-10-03 14:57