Dovilės čeburėkai

Dovilės čeburėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Mėsa, malta, 350 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 galva
  • Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
  • Vanduo, verdantis, 2.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį supilti į miltus (verdantis vanduo reikalingas tam, kad tešla nebūtų skysta ir minkšta). Palaukti kol atvės, o tuo tarpu paruošti faršą įdarui.

  2. Faršo gaminimas: svogūnus smulkiai supjaustyti,sudėti, įdėti druskos, pipirų, grietinę ir viską išmaišyti. Aš naudojau vištienos faršą, bet gali būti ir kiauliena ar jautiena.

  3. Tada išminkyti tešlą ir lėkštės pagalba padaryti apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo dėti faršo ir perlenkus, šakute užspausti kraštus.

  4. Tada čeburėkus kepti karštame aliejuje ant mažos liepsnos, kol gražiai apskrus.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dovile
2017-12-19 18:54
Tešla super. Labai lengvai kočiojasi ir skani. Tik man aliejaus prisigėrė.
Ramunė
2017-10-27 00:35
Darau ir labai gerai gaunasi, tešla minkšta ir šeimai tokie labai patinka.
Rima
2017-09-05 16:33
Tešla nesigavo per skysta nors ir dejau viska taip kaip parasyta.
Kristina
2017-07-06 12:49
Kiek laiko kepat mazdaug?
rima
2017-05-21 13:10
Lekiu daryt