Dominykos čeburėkai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, arba kitoks Jūsų mėgstamas įdaras, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, tiek, kad gautųsi minkoma tešla
- Kefyras, 500 mililitrų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Vietoj faršo galime naudoti varškę, dešreles, uogienę, rūkytos vištienos gabaliukus, šoninę ir t.t
Jei įdarui naudojame faršą, jį sumaišome su susmulkintu svogūnu, česnaku, druska bei pipirais.
Supilame kefyrą į dubenį, sudedame sodą ir išmaišome.
Tada įmušame kiaušinį ir beriame miltus, kol tešla gaunasi minkoma rankomis ir nebelipni.
Išsikočiojame lakštą, pasiėmę lekštutę ją apipjauname, kad gautųsi apskritimas, įdedame įdaro ir gerai užlipdome kraštus.
Kepame įkaitusiame aliejuje, kol paruduos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-05-03 18:35
Manau su mielėm yra sveikiau .
2017-09-29 18:28
Ceburekai superiniai burne tirstantys
2017-09-15 18:22
Ceburekai tiesiog nuostabus ir paprasti 2kiausiniai ziupsnelis druskos degtines 1arbatinis saukstelis grietineles tris valgomus sauktus viska isplakti ir sudeti miltus ir su minkyti tesla...po to po gabaliuka imate ir plonai iskocioje dedate koki norite idara ir verdat aliejuje...skanaus
2016-11-28 17:34
Ar galima kepimo miltelių vietoje sodos?
2021-05-05 11:33