Didysis kriaušių pyragas

Didysis kriaušių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bruknės, ar spanguolės, 200 mililitrų
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 450 mililitrų
  • Kriaušės, 3 vienetai
  • Margarinas, Rama, kepiniams (kambario temperatūros), 300 gramų
  • Muskatas, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 725 mililitrai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Glazūrai: ištirpintas baltasis šokoladas arba cukraus pudra dekoravimui

Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros. Ištepkite didelę pyrago formą margarinu. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir muskato riešutą. Suplakite margariną su cukrumi ir toliau plakdami dėkite po vieną kiaušinį. Mediniu šaukštu įmaišykite kriaušių kubelius ir uogas. Pabaigoje suberkite miltų mišinį ir suplakite tešlą į vientisą masę. Sukrėskite į paruoštą formą ir kepkite 1,5 valandos. Leiskite 30 min atvėsti formoje, po to apverskite formą ir pyragą atsargiai išimkite. Papuoškite glazūra arba cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: RAMA
» Rašyti komentarą
» Komentarai
tomas
2013-12-09 19:44
ziaurei skanu niam niam
neringa
2010-12-05 13:14