Dešros, morkų ir sūrio užkandėlė

Dešros, morkų ir sūrio užkandėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, juodosios
  • Česnakai, 3
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės
  • Pomidorai, maži, geltoni, 3 vienetai
  • Majonezas
  • Dešra, daktariška, 100 gramų
  • Sūris, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Dešrą supjaustyti plonomis riekelėmis ir, susukus varpelio formą, apačioje susmeigti mediniu smeigtuku.
Morkas bei sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su išspaustu česnaku bei majonezu.
Morkų ir sūrio salotomis įdarykite susuktas dešros riekeles.
Papuoškite „varpelius“ juodosiomis alyvuogėmis ir, sudėję į lėšktę, jei norite, papuoškite petražolėmis bei mažais geltonais pomidoriukais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Virginija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Regina
2013-11-12 15:30
Morkos virtos ar žalios?