Dešros, morkų ir sūrio užkandėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, juodosios
- Česnakai, 3
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės
- Pomidorai, maži, geltoni, 3 vienetai
- Majonezas
- Dešra, daktariška, 100 gramų
- Sūris, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Dešrą supjaustyti plonomis riekelėmis ir, susukus varpelio formą, apačioje susmeigti mediniu smeigtuku.
Morkas bei sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su išspaustu česnaku bei majonezu.
Morkų ir sūrio salotomis įdarykite susuktas dešros riekeles.
Papuoškite „varpelius“ juodosiomis alyvuogėmis ir, sudėję į lėšktę, jei norite, papuoškite petražolėmis bei mažais geltonais pomidoriukais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-12 15:30