Dešrelių troškinys su lęšiais ir žirniais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Lęšiai, džiovinti, 100 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Žirniai, džiovinti, 100 gramų
- Dešrelės, Biovelos, 100 gramų
- Druska
- Aliejus
- Sultinys, daržovių, 1 stiklinė
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Žirnius išbrinkinkite per naktį ir virkite kartu su lęšiais daržovių sultinyje. Virkite maždaug apie 15 - 20 min. ant mažos ugnies. Įkaitintame aliejuje pakepinkite griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir kepkite tol, kol daržovės suminkštės. Tada sudėkite pjaustytas dešreles ir dar pakepkite kelias min., pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite dešreles su daržovėmis į puodą su žirniais ir lęšiais, jei reikia - pasūdykite. Išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite tol, kol žirniai bus minkšti. Prieš valgant troškinį apibarstykite skrudinto migdolo drožlėmis.
» Rašyti komentarą