Dešrelių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, maltas, 2
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Salierai, pjaustyti plonais griežiniais, 1 stiklinė
- Pelėsinis sūris, tarkuotas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, rūpi
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Pasukos, 5 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai, patiekiant, 2 valgomieji šaukštai
- Virtos dešrelės, arba vištienos dešrelės
Gaminimo instrukcija:
Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.
Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.
Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.
Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.
» Rašyti komentarą