Dešrelių salotos

Dešrelių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, maltas, 2
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti
  • Salierai, pjaustyti plonais griežiniais, 1 stiklinė
  • Pelėsinis sūris, tarkuotas, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, rūpi
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Pasukos, 5 valgomieji šaukštai
  • Svogūnų laiškai, patiekiant, 2 valgomieji šaukštai
  • Virtos dešrelės, arba vištienos dešrelės
Gaminimo instrukcija:

Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.

Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.

Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.

Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.

Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą