Dešrelių "patale" iešmeliai

Dešrelių "patale" iešmeliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Aliejus, virimui, 3 stiklinės
  • Kukurūzų miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Virtos dešrelės, pakuotė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Dešreles pamauti ant pagaliukų.

Į dubenį dėti sausus produktus ir sumaišyti.

Mušti kiaušinius ir išmaišyti.

Pilti vandens ir kruopščiai sumaišyti tešlą.

Tešla turėtų būti vidutinio tirštumo, jei per skysta, pridėti dar šiek tiek miltų.

Tešloje sukamaisiai judesiais apvolioti dešreles ir dėti virti į karštą aliejų. Virti kol vėrinukai įgaus rusvą atspalvį.

Receptą atsiuntė: Andrėja
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nezinoma
2016-07-09 12:49
Eisiu daryti