Dešrelių ir bulvių vėrinukai

Dešrelių ir bulvių vėrinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 7 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Dešrelės, trumpos, storos, 4 vienetai
  • Kiaulienos šoninė, rūkyta, liesa, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Nupilkite vandenį, bulves praaušinkite ir dar šiltas nulupkite. Tada jas atvėsinkite.

Dešreles ir bulves supjaustykite centimetro storio gabaliukais, pakaitomis sumaukite juos ant iešmelių. Pabarstykite druska, pipirais. Tarp bulvių ir dešrelių verkite šoninės gabalėlių.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite jame vėrinukus iki rusvai auksinės spalvos. Išimkite iešmelies iš keptuvės ir padėkite šiltoje vietoje.

Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais žiedais, apkepkite aliejuje, kuriame kepė vėrinukai. Apiberkite keptais svogūnais paruoštą patiekalą. Viršų pabarstykite kapotomis petražolėmis. Skanaus! ;)

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
saulute.myli
2012-03-15 09:57
Labai skanu ir paprasta Aš dar į tarpus įvėriau įv.spalvų paprikos.
Audrone
2011-07-08 17:05
oku2:
kim
2010-09-10 13:20
Galima padaryti, kad būtų mažiau riebu - rinktis liesenę šoninę ir keptuvėj pilti labai mažai aliejaus. receptukas - puikus, galima improvizuoti
Justyte299
2010-07-17 17:42
Justyte299
2010-07-17 17:41