Dešrelių ir bulvių vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 7 vienetai
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Svogūnai, 3 vienetai
- Dešrelės, trumpos, storos, 4 vienetai
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, liesa, 100 gramų
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Nupilkite vandenį, bulves praaušinkite ir dar šiltas nulupkite. Tada jas atvėsinkite.
Dešreles ir bulves supjaustykite centimetro storio gabaliukais, pakaitomis sumaukite juos ant iešmelių. Pabarstykite druska, pipirais. Tarp bulvių ir dešrelių verkite šoninės gabalėlių.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite jame vėrinukus iki rusvai auksinės spalvos. Išimkite iešmelies iš keptuvės ir padėkite šiltoje vietoje.
Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais žiedais, apkepkite aliejuje, kuriame kepė vėrinukai. Apiberkite keptais svogūnais paruoštą patiekalą. Viršų pabarstykite kapotomis petražolėmis. Skanaus! ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-08 17:05



2010-09-10 13:20
Galima padaryti, kad būtų mažiau riebu - rinktis liesenę šoninę ir keptuvėj pilti labai mažai aliejaus. receptukas - puikus, galima improvizuoti 

2010-07-17 17:42

2010-07-17 17:41






2012-03-15 09:57