Dešrelės tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Krapai, smulkinti
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Dešrelės, pieniškos
- Pienas, šiltas, 250 mililitrų
- Pomidorų padažas
- Pienas
- Druska
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Mielės
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, kiaušinio, pieno, aliejaus, mielių, cukraus be šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir pakildiname.
Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame po dešrelę ir gerai užspaudome kraštus kaip parodyta nuotraukoje.
Keliose vietose įpjauname dešrelę , bet tik ne iki galo, tiksliau paliekame ne iki galo įpjautą tešlą.
Dedame į kepimo skardą ir gražiai išlankstome į priešingas puses, patepame padažu, pabarstome sūriu ir kapotais krapais.
Kepame apie 20-30 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-04-04 11:41
Nuostabu,skanu ir puiku verta daryti.






2013-07-31 18:39
tokias pacias pardavinej kepyklelese
2013-07-27 22:25
as noriu pabandyti bet laiko nera


2012-12-18 11:55
na ka,reiks isbandyt ir man gal seimynai patiks
atrodo tikrai skaniai 


2020-12-04 11:54