Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai, smulkinti
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Dešrelės, pieniškos
  • Pienas, šiltas, 250 mililitrų
  • Pomidorų padažas
  • Pienas
  • Druska
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Mielės
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, kiaušinio, pieno, aliejaus, mielių, cukraus be šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir pakildiname.
Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame po dešrelę ir gerai užspaudome kraštus kaip parodyta nuotraukoje.
Keliose vietose įpjauname dešrelę , bet tik ne iki galo, tiksliau paliekame ne iki galo įpjautą tešlą.
Dedame į kepimo skardą ir gražiai išlankstome į priešingas puses, patepame padažu, pabarstome sūriu ir kapotais krapais.
Kepame apie 20-30 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2014-04-04 11:41
Nuostabu,skanu ir puiku verta daryti.
kepyklele!!!
2013-07-31 18:39
tokias pacias pardavinej kepyklelese
jurate
2013-07-27 22:25
as noriu pabandyti bet laiko nera
laurinta
2012-12-18 11:55
na ka,reiks isbandyt ir man gal seimynai patiks atrodo tikrai skaniai
Akvile
2012-01-15 01:13
Dariau šias dešreles,skanios. Tačiau gaminau biški kitaip, tešlos nedariau, o nusipirkau šaldytą tešlą. ir kuo puikiausiai su ja gavosi bet vėl gi, neišėjo padaryti tų bandelių formos bet gavosi neprastas vaizdas.