Dešrelės tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 200 gramų
- Kefyras, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai, 500 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Dešrelės, 15 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą.
Jei reikia, dedame dar miltų.
Tešla turėtų nebekibti prie rankų, taip pat būti ne kieta kočiojimui.Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2 - 3 cm juostomis.
Dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.Verdame įkaitintame aliejuje, kol įgauna šviesiai rudą atspalvį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-28 16:28