Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gramų
  • Kefyras, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, 500 gramų
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Dešrelės, 15 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą.
    Jei reikia, dedame dar miltų.
    Tešla turėtų nebekibti prie rankų, taip pat būti ne kieta kočiojimui.

  2. Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2 - 3 cm juostomis.
    Dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.

  3. Verdame įkaitintame aliejuje, kol įgauna šviesiai rudą atspalvį.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Meda
2017-01-28 16:28
Man labai patiko!