Dešrelės spiralėje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Dešrelės, 1 kilogramas
- Majonezas
- Kečupas
- Tešla, sluoksniuota, bemielė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai. Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiam su mėgiamais ketčupu ar majonezu, o jei mėgstat, tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu, net seilė tįsta, o svarbiausia labai paprasta :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-29 14:10
kas ta per arneta ar tu bandei 

2013-01-29 14:08
labai skanu ir lengva padariti







2013-01-29 14:07
labai skanu ir labai lengva padariti







2013-01-21 18:43
Airina, išmok lietuviškai kalbėti, tada galėsi komentuoti. Ką, nėra lietuviškų raidžių, kad taip šveplai reikia šnekėti?
2014-05-27 15:23