Dešrelės pomidorų padaže

Dešrelės pomidorų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai
  • Dešrelės
  • Pomidorų padažas
  • Aliejus, saulėgrąžų, nerafinuotas
Gaminimo instrukcija:

Patiekalas labai greitai paruošiamas ir labai skanus.
Supjaustome aukščiausios rūšies mėgiamiausias dešreles skritinėliais ir gerai apskrudiname ant stiprios ugnies.
Kitoje keptuvėje įkaitiname saulėgrąžų aliejų (man skaniausias " Vilniaus " nerafinuotas arba ukrainietiškas). Aliejaus pilame tiek, kad būtų apsemtas keptuvės dugnas.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir įdedame į įkaitusį aliejų. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Tada įdedame natūralaus pomidorų padažo (4-5 didokiems svogūnams reikėtų apie pusę stiklainio padažo). Pakepame, kol padažas užkunkuliuos.
Tada svogūnų padažą sumaišome su apskrudusiomis dešrelėmis, papuošiame žalumynais.
Skanu su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą