Dešrelės apvalkaluose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 70 gramų
- Dešrelės, 800 gramų
- Druska
- Aliejus, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Dešrelės supjaustomos griežinėliais. Kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų. Iš miltų, trynių ir išplaktų baltymų užmaišoma tešla, pasūdoma. Dešrelės pavoliojamos tešloje ir kepamos įkaitintuose riebaluose, kol iš visų pusių gražiai parausta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-05 18:23
i vidu kazkaip reikia svogunelio ir surio dar truputi-cia butu mano patobulinimas 

2012-11-27 15:36
aciu Tima,uz recepta,labai puikus!!
2011-08-04 16:42
Esu darius toki ptiekala bet neskaniai gaunas 

2011-04-06 13:10
neragavai tai nesakyk
2014-01-29 21:49