Desertinis vyšnių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 50 gramų
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilė, 4 lašai
- Vyšnios, be kauliukų, 2 saujos
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Vanduo, šaltas, 5 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 300 gramų
- Šokoladas, juodasis, 120 gramų
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sviestą sutrinti su miltais, vandeniu ir trupučiu cukraus.
Tešlą palikti šaldymo kameroje 30 min., po to tešla iškloti kepimo indą ir kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min.
Grietinėlę išplakti su cukrumi, krakmolu, ištirpintu šokoladu ir vanile.
Vyšnias sudėti ant atvėsusio pyrago ir užpilti grietinėle.
Palikti šaldytuve, kad sustingtų.
Sustingus patiekti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą