Desertinis vyšnių pyragas

Desertinis vyšnių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 50 gramų
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilė, 4 lašai
  • Vyšnios, be kauliukų, 2 saujos
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Vanduo, šaltas, 5 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 300 gramų
  • Šokoladas, juodasis, 120 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą sutrinti su miltais, vandeniu ir trupučiu cukraus.
Tešlą palikti šaldymo kameroje 30 min., po to tešla iškloti kepimo indą ir kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min.
Grietinėlę išplakti su cukrumi, krakmolu, ištirpintu šokoladu ir vanile.
Vyšnias sudėti ant atvėsusio pyrago ir užpilti grietinėle.
Palikti šaldytuve, kad sustingtų.
Sustingus patiekti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Justė
» Rašyti komentarą