Desertinis varškės sūris

Desertinis varškės sūris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 50 gramų
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Varškė, liesa, 500 gramų
  • Želė, grietinėlės skonio, pakeliai, 1 vienetas
  • Želė, įvairaus skonio, pakeliai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Iš anksto pasiruošiu vaisinės želė, sustingusią supjaustau gabalėliais.
Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio želė sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu). Gaunasi puri varškės masė.
Į ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės želė gabalėlius ir gerai išmaišau.
Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms dedu į šaldytuvą.
Sustingus bei atšalus supjaustau riekelėmis ir patiekiu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jolanta Muniuvienė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-10-06 22:21
,,as'#039; ir nesustings, nes receptas gana netikslus...
spalvota zele darant reikia pilti ~ 400g vandens, o i grietineles skonio tik ~ 300g vandens.
Tada gal ir pavyks...
Recepto autorei aciu, tik kita karta reiktu apgalvot, kaip viska surasyt, nes tam kas bandes ir dares galbut viskas labai paprasciau atrodo...
Vaida
2012-08-01 13:37
bandziau daryti viskas gerai gavosi taciau gerai nesustingo
Laura
2012-06-01 15:05
man su varske gavosi neskanus. Su saldzia varkes mase (sureliu mase dar vadina) gaunasi daug skaniau
Anna
2012-04-06 22:10
Ačiū už greitą atsakymą, Jolanta
jolanta
2012-04-06 21:17
tirpinti reikia karstame vandeny.