Desertinis nekeptas pyragas "Vasaros atgaiva"

Desertas"Vasaros atgaiva"
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Uogos, 500 gramų
- Graikiškas jogurtas, 400 gramų
- Vanilinė varškė, 400 gramų
- Mascarpone sūris, 240 gramų
- Biskvitiniai sausainiai, 15 vienetų
- Želatina, 20 gramų
- Vanilinas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Želatiną užpilame vandeniu, kad išbrinktų ir įstatome į karšto vandens vonelę, kad ištirptų.
Jogurtą, varškę, sūrį sudedame į indą, sumaišome mikseriu, tada supilame želatina ir vėl išmaišome.
Formą išklojame biskvitiniais damų piršteliais, dedame dali uogų ir užpilame gauta mase.
Papuošiame likusiomis uogomis. Dedame į šaldytuvą nakčiai. Skanaus.
» Rašyti komentarą