Desertas su vyšniomis ir braškėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3
- Miltai, 100
- Aliejus, 50 mililitrų
- Cukrus, 100
- Želatina, 30 gramų
- Grietinėlė, 300 mililitrų
- Jogurtas, (graikiškas), 300 mililitrų
- Braškės, 200 gramų
- Vyšnios, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui cukrų ištriname su aliejumi bei kiaušinio tryniais, beriame miltus. Kepame 180 C orkaitėje apie 25 min.
Paruošiame kremą: grietinėlę išplakame iki standžių putų. Sumaišome su graikšku jogurtu. Želatiną ištripdome 100 ml vandens. Išbrinkusią želatiną įmaišome į kremą.
Braškes sutriname su šlakeliu citrinos sulčių ir arbatiniu šaušteliu cukraus. Šia mase ištepame biskvito pagrindą. Ant viršaus pilame kremą. Dedame į šaldytuvą per naktį sustingimui. Prieš patiekiant papuošiame švežiomis vyšiniomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-02 12:21