Desertas su persikais

Desertas su persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Ryžiai, virti, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Persikai, konservuoti, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuplaukite ryžius. Trynius ištrinkite su cukrumi, sumaišykite su pienu, įpilkite stiklinę vandens, suberkite ryžius ir išvirkite tirštą košę, nuolat maišykite. Gautą košę sukrėskite į šaltu vandeniu išskalautą formą, paslėkite ir 1-1,5 val. palaikykite šaldytuve. Persikus nuvarvinkite, pusę - sutrinkite plaktuvu ir 2 šaukštais cukraus pudros bei citrinų sultimis. Likusius persikus išdėliokite ant ryžių, desertą apipilkite sutrintų persikų mase. Apibarstykite cukraus pudra.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą