Desertas „Su meile“

Desertas „Su meile“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, dideli, 2 vienetai
  • Grietinėlė, 200 gramų
  • Braškės, šviežios, 200 gramų
  • Želė, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Dar reikės 1 pakelio grietinėlės standiklio.
Obuolius perpjauname per pusę ir išskaptuojame.
Želę paruošiame, kaip nurodyta ant pakuotės, tik pilame 25 % mažiau vandens, kad želė būtų standesnė.
Braškes supjaustome smulkiais gabaliukais ir juos sudedame į obuolių vidų.
Įpilame į obuolių vidų želės ir likusią želė supilame į mažas formeles.
Grietinėlę išplakame su cukraus pudra, grietinėlės standikliu iki standžios konsistencijos.
Kai želė sustingsta, į lėkštę dedame skiltelėmis supjaustytą obuolį su įdaru, iš formelės išimtą želės bokštelį ir papuošiame plakta grietinėle.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Auksinis Kardas
2012-01-03 12:34
Labai skanu!!!!!!!
Ieva
2011-06-27 12:52
neskanu jokio skonio
Jule
2011-02-01 23:06
Jau tikrai cia "ietinis"...
arnas
2010-11-17 21:03
tikrai labai gražei atrodo teks pasidaryti.....
Loreta
2010-08-16 23:11
Labai ,labai skaniai atrodo))