Desertas „Su meile“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, dideli, 2 vienetai
- Grietinėlė, 200 gramų
- Braškės, šviežios, 200 gramų
- Želė, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Dar reikės 1 pakelio grietinėlės standiklio.
Obuolius perpjauname per pusę ir išskaptuojame.
Želę paruošiame, kaip nurodyta ant pakuotės, tik pilame 25 % mažiau vandens, kad želė būtų standesnė.
Braškes supjaustome smulkiais gabaliukais ir juos sudedame į obuolių vidų.
Įpilame į obuolių vidų želės ir likusią želė supilame į mažas formeles.
Grietinėlę išplakame su cukraus pudra, grietinėlės standikliu iki standžios konsistencijos.
Kai želė sustingsta, į lėkštę dedame skiltelėmis supjaustytą obuolį su įdaru, iš formelės išimtą želės bokštelį ir papuošiame plakta grietinėle.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-27 12:52
neskanu
jokio skonio 


2011-02-01 23:06
Jau tikrai cia "
ietinis"... 


2010-11-17 21:03
tikrai labai gražei atrodo teks pasidaryti..... 

2010-08-16 23:11
Labai ,labai skaniai atrodo
))

2012-01-03 12:34