Desertas „Šermukšnis tešloje“

Desertas „Šermukšnis tešloje“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 50 gramų
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šermukšnis, su šakelėmis, 12 vienetų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Vanilinas
Gaminimo instrukcija:

Šermukšnius gerai nuplauti ir išdžiovinti.
Kiaušinio trynį ištrinti su cukrumi bei žiupsneliu druskos, suberti miltus, vanilę ir, pastoviai maišant, supilti pieną.
Viską išmaišyti.
Šermukšnių šakeles mirkyti tešloje ir iškart kepti dideliame kiekyje aliejaus.
Kepinėlius sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
Patiekti pabarstytus cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Laila
» Rašyti komentarą