Desertas „Šermukšnis tešloje“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 50 gramų
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Šermukšnis, su šakelėmis, 12 vienetų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Pienas, 1 stiklinė
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Vanilinas
Gaminimo instrukcija:
Šermukšnius gerai nuplauti ir išdžiovinti.
Kiaušinio trynį ištrinti su cukrumi bei žiupsneliu druskos, suberti miltus, vanilę ir, pastoviai maišant, supilti pieną.
Viską išmaišyti.
Šermukšnių šakeles mirkyti tešloje ir iškart kepti dideliame kiekyje aliejaus.
Kepinėlius sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
Patiekti pabarstytus cukraus pudra.
Skanaus.
» Rašyti komentarą