Desertas „Pana Cotta“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, 1 stiklinė
- Cukrus, 100 gramų
- Vanduo, 225 mililitrai
- Grietinėlė, 20% riebumo, 200 mililitrų
- Braškės, trintos su cukrumi, 200 gramų
- Želatina, pakelis, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Želatina užpilama 150 ml šalto vandens ir paliekama išbrinkti.
Grietinėlė, 75 ml vandens bei cukrus supilama į puodą ir maišant verdama virš mažos ugnies apie 15 min., kol gaunasi vientisa masė.
Tuomet sudedama išbrinkusi želatina, išmaišoma ir gauta masė supilstoma į formeles.
Padedama nakčiai į šaldytuvą, kad sustingtų.
Kai masė sustingsta, išimama iš formelių, ant viršaus sudedamos trintos braškės ir papuošiame avietėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-28 00:56