Desertas „Keptas arbūzas“

Desertas „Keptas arbūzas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Arbūzas, 600 gramų
  • Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, bulvių, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Arbūzo minkštimą supjaustyti gabalais, išimti sėklas ir išvolioti miltuose.
Baltymus sumaišyti su krakmolu, ištirpintu nedideliame kiekyje vandens.
Arbūzo gabaliukus mirkyti baltymų masėje ir iškart iškepti aliejuje.
Patiekti apibarstytus cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Laila
» Rašyti komentarą
» Komentarai
dovi
2014-09-02 19:27
neskanu tikrai, gaila laiko sugaisto
fuu
2014-05-05 15:57
labai neskanu tik laiko sugaisau
(anonimas)
2012-01-01 23:45
nepatiko man .