Desertas „Džiaugsmas“

Desertas „Džiaugsmas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mascarpone sūris, 125 gramai
  • Grietinėlė, 50 gramų
  • Vanilinis cukrus, 35 gramai
  • Sausainiai, 5
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Braškės, 5 vienetai
  • Šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę su maskarpone išplakti iki standžios masės.

  2. Apelsiną supjaustyti griežinėliais. Kiek jų bus, tiek reiks sausainių ir brašklių. Šokoladą šiek tiek pašildyti, kad jis taptų minkštas.

  3. Ant sausainio uždėti šaukštelį maskarponės, ant jos – šiek tiek šokolado, o tada uždėti apelsino griežinėlį. Ant jo uždėti dar šiek tiek maskarponės ir ant jos pasodinti braškę.

  4. Šalia padėti iš šokolado suformuotą rutuliuką su viduje esančių braškės arba sausainio gabaliuku.

    Skanaus

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą