Desertas „Džiaugsmas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mascarpone sūris, 125 gramai
- Grietinėlė, 50 gramų
- Vanilinis cukrus, 35 gramai
- Sausainiai, 5
- Apelsinai, 1 vienetas
- Braškės, 5 vienetai
- Šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Grietinėlę su maskarpone išplakti iki standžios masės.
Apelsiną supjaustyti griežinėliais. Kiek jų bus, tiek reiks sausainių ir brašklių. Šokoladą šiek tiek pašildyti, kad jis taptų minkštas.
Ant sausainio uždėti šaukštelį maskarponės, ant jos – šiek tiek šokolado, o tada uždėti apelsino griežinėlį. Ant jo uždėti dar šiek tiek maskarponės ir ant jos pasodinti braškę.
Šalia padėti iš šokolado suformuotą rutuliuką su viduje esančių braškės arba sausainio gabaliuku.
Skanaus
» Rašyti komentarą