Desertas "Braškinis dangus"

Desertas "Braškinis dangus"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 30-33 %, 200 mililitrų
  • Braškės, 300 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 150 mililitrų
Papuošimui:
  • Mėta, šakelės
  • Braškės
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandeniu užpilti želatiną ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada virinti (bet neužvirti) želatiną, kol ji ištirps.

  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi ir atvėsusiu vandeniu su želatina bei sutrintomis braškėmis.

  3. Desertą sudėti į indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Patiekti su braškėmis ir mėtų šakelėmis.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Urtė
2014-06-22 19:43
O man labai gerai gavosi
ele
2014-06-20 14:58
nesamonė plakėm gretinėle gavosi grietinė. NEGAMInKIt