Desertas "Braškinis dangus"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 30-33 %, 200 mililitrų
- Braškės, 300 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 150 mililitrų
- Mėta, šakelės
- Braškės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vandeniu užpilti želatiną ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada virinti (bet neužvirti) želatiną, kol ji ištirps.
Grietinėlę išplakti su cukrumi ir atvėsusiu vandeniu su želatina bei sutrintomis braškėmis.
Desertą sudėti į indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Patiekti su braškėmis ir mėtų šakelėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-20 14:58
nesamonė plakėm gretinėle gavosi grietinė. NEGAMInKIt
2014-06-22 19:43