Daržovių troškinys su virtomis dešrelėmis

Daržovių troškinys su virtomis dešrelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, pjaustytos kubeliais, 800 gramų
  • Juodieji pipirai, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Morkos, stambiai tarkuotos, 2 vienetai
  • Petražolės, šviežios, kapotos (nebūtina), 1 sauja
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Konservuotos pupelės, 500 gramų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, paukštienai, 1.5 stiklinės
  • Virtos dešrelės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kubeliais supjaustytas bulves ir stambiai tarkuotas morkas virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Baigus virti vandenį nusunkti.

Keptuvėje su įkaitintais riebalais apkepti svogūnus, dėti bulves ir morkas.

Troškintuvėje, ant mažos ugnies išlydyti sviestą, dėti miltus ir nuolat maišant pilti sultinį. Troškinkite, kol sultinys sutirštės ir toliau maišykite.

Tada į sultinį dėti pipirus, petražoles, apkeptas daržoves ir konservuotas pupeles.

Dešreles supjaustyti į 4- 8 dalis, apkepti keptuvėjė ir dėti į troškinį. Patroškinti dar pora minučių, jog visi aromatai susimaišytų.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
\komentuotojas
2017-02-10 10:53
Skanu
Lina
2013-10-01 15:07
Mhm, skanu... tik aš vietoj dešrelių dėjau visštienos filė, irgi skaniai gaunasi
andrius
2013-09-10 20:26
JIS MAN PATINKA .