Daržovių troškinys su baravykais

Daržovių troškinys su baravykais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 500 gramų
  • Baravykai, 200 gramų
  • Pomidorai, 2
  • Morkos, 2
  • Svogūnai, 1
  • Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 30 gramų
  • Pipirai, juodi
  • Druska
  • Vanduo, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves bei morkas nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. Supjaustykite pomidorus ir taip pat sudėkite į puodą. Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite svieste. Jis taip pat keliauja į puodą. Suberkite maltus juoduosius pipirus, druską, užpilkite vandeniu ir troškinkite 20-30 minučių, kol bulvės taps išvirs.

  2. Nuvalytus grybus supjaustykite ir išvirkite atskirame puode. Daržovėms su bulvėmis baigus troškintis, sudėkite į juos grybus.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą