Daržovių tortukas

Daržovių tortukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krapai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Paprika, nedidelė, 1 vienetas
  • Vanduo, 40 gramų
  • Varškė, trinta, 200 gramų
  • Druska
  • Grietinė, 50 gramų
  • Želatina, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užpilti vandeniu ir palikti pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje ištirpinti granules.

Varškę pertrinti per sietą, pridėti grietinės (galite pertrinti kartu su grietine), krapų, suberti smulkiai pjaustytą papriką, supilti atvėsusią želatiną ir viską gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į formą ir padėkite į šaldytuvą sustingti. Prieš patiekiant formą (indą) palaikykite keletą sekundžių karštame vandenyje, o tada atsargiai išverskite į lėkštę.

Tortą papuošti žalumynais :)

Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą