Daržovių maltinukai su varškės sūrio padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, 300 gramų
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Druska
- Aliejus
- Cukinijos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Daržoves sutarkuoti smulkia tarka ir pabarstyti druska.
Suberti džiūvesėlius ir gerai viską išmaišyti.
Supilti išplaktus kiaušinius ir vėl gerai išmaišyti, patogiau minkyti rankomis.
Suformuoti norimo dydžio maltinukus (kukulaičius)
Apkepti keptuvėje su aliejumi, kol gražiai parus.
Išėmus iš keptuvės, kepti orkaitėje apie 10 minučių, kepimo temperatūra 200 C
Padažui:
250 g varškės sūrio
100 ml jogurto be priedų
2 šaukštai smulkintų svogūno laiškų
Visus padažo ingridientus susmulkinti kombainu, plaktuvu iki tyrelės konsistencijos ir palikti valandai pastovėti kambario temperaturoje.
Maltinukai patiekiami su varškės sūrio padažu bei keptomis bulvėmis.
SKANAUS!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-15 21:54
Sveiki,
o būtina kepti dar ir orkaitėje? Gal galima kaip nors ilgiau keptuvėj pakept ar patroškint?
o būtina kepti dar ir orkaitėje? Gal galima kaip nors ilgiau keptuvėj pakept ar patroškint?

2011-08-09 15:33
Padažui dar truksta kelių ingridientų:
Šaukštelio smulkintų krapų bei 3 skiltelių česnako, taip pat druskytės
)
Šaukštelio smulkintų krapų bei 3 skiltelių česnako, taip pat druskytės

2011-08-16 10:46