Daržovių keri

Daržovių keri
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 250 gramų
  • Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
  • Imbieras, geltonasis, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorai, 250 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Šparaginės pupelės, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Svogūnas bei česnakas smulkiai supjaustomi, truputį apkepinami aliejuje, suberiami imbiero milteliai ir viskas dar 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies.
Po to sukrečiami pjaustyti pomidorai, sudedamos nuvalytos bei supjaustytos šparaginės pupelės (galima įpilti truputį vandens). Padažas turi būti tirštokas.
Kai pupelės suminkštėja, sukrečiamos nuskustos bei labai smulkiai supjaustytos bulvės.
Visi produktai patroškinami aliejuje.
Baigiant troškinti, pasūdoma ir įpilama citrinos sulčių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Virginija
2014-01-18 00:06
Na nustebau kai vienam komentare perskaiciau kad indai svoguno nenaudoje.Koks apsuras.Pas juos viena is pagrindiniu darzoviu yra svogynas,o svogunas naudojemas pagrinde violetinis.Ir nepezekit nesamoniu tie kurie nezinot ka rasot,ir beto turmericas ta vadinamoji ciberzole pas juos ieina vos i nevisus patiekalus.
Jonas
2012-08-03 20:42
jezau jezau kokie mes apsisviete jai taip puoli irodineti teisybe tai pats buk isitikines ar esi teisus,tie geltoni milteliai joks ne imbieras,tai rituose auginama ciberzole,jos saknis panasi i imbiera bet cia visai kas kita,dar spicies yra prieskoniai,apskritai visi ir dar garam masala is urdu ir panjabi kalbos isvertus yra prieskoniu misinys,kiek pamenu ten kmynai vidui,lauro labai,gvazdikeliai,cinamonas dar ten visokiu pievu prideta,senai rankose be laikiau ir nepamenu,tai va tautieciai,pries ka nors mokydami apsisvieskit patys
Asta
2010-08-01 17:45
na pabandziau man tai super
Kristina Statkuviene
2010-06-22 14:16
Lengvas, sotus ir geras receptukas Ypatingai jaunimui-studentams..
Kas tikrai zhino...
2010-06-02 22:37
Ash gyvenus ilgai ten, kur shita maista gamina ir pati ilgai labai gaminu jau, tai gi galiu pasakyt, kad kas nezhinot, geriau negaminkit... o jeigu norit pabandyt kazhka panashaus i indishkus patiekalus pagamint, tai bandykit, bet nevadinkit ju kaip papuola, nes pagal tokius receptus gaminant, jie net nepanashus i tikrus indishkus, bangladietishkus ar kokius kitkius azijietishkus patiekalus... kazhkas rashe, kad svogunu nenaudoja, svogunai yra beveik kiekvienam patiekale, kaip ir imbieras su chesnaku, ypatingai mesos patiekaluose, kad panaikintu bloga kvapa... o turmaric, geltoni milteliai vadinami, yra pagaminti ish imbiero, kas nezhinojo...taip, jie yra dedami ir del spalvos ir del skonio, naudojami, kaip vaistai...dauguma visu tu prieskoniu, kitaip dar vadinamu spicies arba garam masala yra labai sveika ir skrandzhiui ir taip dar daug kam..