Daržovėmis ir sūriu apkepta vištienos krūtinėlė

Daržovėmis ir sūriu apkepta vištienos krūtinėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlė, 350 gramų
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Marinuoti pievagrybiai, 100 gramų
  • Kietasis sūris, 80 gramų
  • Paprika, Lombardijos marinuotos, 2 vienetai
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Kečupas, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Provanso žolelės, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėlę padalinti pusiau. Pabarstyti žolelėmis, pipirais bei druska ir palikti pasimarinuoti apie pusvalandį.

  2. Nuvarvinti pievagrybius ir paprikas. Sutarkuoti sūrį. Susmulkinti česnaką ir petražolių lapelius. Pomidorą supjaustyti mažais kubeliais, paprikas - žiedeliais, pievagrybius - gabaliukais.

  3. Patepti kepsnius kečupu, dėti pievagrybius, pomidorus, paprikas, česnakus ir pabarstyti sūriu bei petražolėmis. Šauti į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 - 20 min.

  4. Patiekti su virtais grikiais arba salotomis. Apibarstyti smulkintomis petražolėmis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą