Daržovėmis ir sūriu apkepta vištienos krūtinėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos krūtinėlė, 350 gramų
- Pomidorai, 2 vienetai
- Marinuoti pievagrybiai, 100 gramų
- Kietasis sūris, 80 gramų
- Paprika, Lombardijos marinuotos, 2 vienetai
- Česnakai, 1 skiltelė
- Kečupas, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, 1 pundelis
- Provanso žolelės, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Vištienos krūtinėlę padalinti pusiau. Pabarstyti žolelėmis, pipirais bei druska ir palikti pasimarinuoti apie pusvalandį.
Nuvarvinti pievagrybius ir paprikas. Sutarkuoti sūrį. Susmulkinti česnaką ir petražolių lapelius. Pomidorą supjaustyti mažais kubeliais, paprikas - žiedeliais, pievagrybius - gabaliukais.
Patepti kepsnius kečupu, dėti pievagrybius, pomidorus, paprikas, česnakus ir pabarstyti sūriu bei petražolėmis. Šauti į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 - 20 min.
Patiekti su virtais grikiais arba salotomis. Apibarstyti smulkintomis petražolėmis.
» Rašyti komentarą