Daniškos pončkutės „Aebleskiver“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Margarinas, lydytas arba aliejus, 50 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Kefyras, 2 stiklinės
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Mitus sumaišome su cukrumi, druska ir soda.
Kefyrą suplakame su kiaušiniais.
Abi mases sumaišome.
Į kiekvieną keptuvės skyrelį pilame po porą lašelių aliejaus arba tirpinto margarino.
Tada supilame į kiekvieną skyrelį po nepilną šaukštą tešlos.
Apkepame iš abiejų pusių.
Labai skanu su uogiene ar sviesto padažiuku.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-04-22 23:12
Tikrai nieko gero,pagal recepta tai tesla skysta gaunas reikia daugiau miltu is tikro bet ir tai ilgai kepa o ir skonis siaip jau ne koks
2013-11-18 20:01
O kiek gariunuose kainuoja tokia keptuve?
2012-01-13 15:48
obuoliu nera bet danai tiesiog tai vadina ir tai be galo skanu...
) ypac su avieciu uogiene ir cukraus pudra.




2010-09-01 13:09
tokių keptuvių ir įvairių formų yra gariunu turguje, pavilione kuriame parduodama technika, ūkinės prekės.



2020-04-22 23:12