Daniški dešrelių rageliai „Polse horn“

Daniški dešrelių rageliai „Polse horn“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Margarinas, 50 gramų
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Dešrelės, dešrainiams, 8 vienetai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mielės, 35 gramai
  • Pomidorų pasta, 1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:

Gaunasi 16 vienetų.
Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis.
Ištirpinti sviestą ir supilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį.
Išmaišyti.
Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą.
Palaikyti šiltai 30 min., kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjauti per pusę, iš tešlos padaryti juosteles ir jomis apvynioti dešreles.
Jas patepti išplaktu baltymu (aš dar dėjau į baltymą picos prieskonių) ir kepti 200-220 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min.
Valgyti su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nauja virtuvėj
2012-01-15 15:15
Na, man tai gavosi ne rageliai, o bandelės. Ir dešreles pirkau ne dešrainiams (nes jos visos antros rūšies). Šiaip visai skanu, bet tikėjausi kažko kitokio.
simona
2010-06-28 13:37
Na o as dariau ir ma ta tesla nelabai pakilo tai dariau is nepakilusios ir nieko gero nesigavo turetu gautis kaip bulkutei desreles, o pas mane kaip rageli Na bet kita diena vel bandysiu tol kol iseis
Daina
2010-06-21 11:12
k: oku:
sandra
2010-05-26 10:43
smagu, kad patiko
nobody
2010-04-02 12:29
Labai skanu išėjo. Tiesiog pasaka!